Discuții

 Responsabilitatea privind conținutul informațiilor publicate în această secțiune, revine în exclusivitate autorului. Toate întrebările și comentariile d-voastră, înainte de a fi publicate în această secțiune, vor fi avizate de către administrator…

6 Comments

 1. Bună ziua!

  Îi rugăm, pe cei care doresc să redirecționeze 2% din impozitul pe profit către Școala Gimnazială Traian, din Pitești, să descarce formularul situat în secțiunea ”Materiale didactice”, să îl completeze cu datele personale, să îl semneze și să îl trimită scanat la adresa de mail: violeta.racoviță@gmail.com

  Vă mulțumim!

 2. Bună ziua!

  Rog părinții ”Aricilor ageri” să completeze urgent fișa ”părinte – elev” pusă în secțiunea materiale , apoi să o trimita pe adresa mea de mail.

 3. Buna ziua.

  Rog părinții clasei Aricii Ageri, de la Școala Gimnazială Traian, din Pitești, să descarce declarația din secțiunea materiale didactice, să o completeze apoi să o trimită pe adresa mea de mail.

 4. Bună ziua.

  Am pus în secțiunea materiale didactice modelul de fișă pentru actualizarea datelor personale pentru părinții aricilor ageri. Fișa este în format word, deci puteți să o descărcați și să o completaâi pe PC, apoi să o trimiteți pe adresa mea de mail.

 5. Bună ziua!

  Rog toți părinții elevilor din clasa a II-a A – Aricii ageri – de la Școala Gimnazială Traian, din Pitești, să citească informarea și să descarce acordurile (școală și clasă), să le completeze și semneze, apoi să le aducă în cel mai scurt timp la școală. Ar fi mai bine, ca după semnare, să fie scanate și trimise pe e-mail : violeta.racovita@gmail.com Documentele le găsiți în secțiunea materiale didactice.

 6. Pictura magică a lui Octavio Ocampo…

  Pentru dumneavoastră am postat în secțiunea materiale o prezentare interesantă a celebrului pictor.
  Vă invit să vă desfătați în timpul liber și să vă lăsați purtați de magia picturii acestuia.

  Cu cât privești mai cu atenţie un tablou al lui Octavio Ocampo , cu atât mai mult se relevă semnificaţii neaşteptate.
  La prima vedere se remarcă o imagine, dar la o privire mai atentă detaliile se metamorfozează în ceva cu totul deosebit.

  Pentru o bună vizionare vă rog să descărcați întâi prezentarea în calculator, abia apoi să o rulați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*